Monikulttuurista toimintaa naisille

Yhdistyksemme tukee maahanmuuttajanaisten ja perheiden hyvinvointia naisille kohdennetun toiminnan kautta. Toimintamme on kaikenlaisesta syrjinnästä vapaata ja arvostavaan kohtaamiseen perustuvaa. Tarjoamme matalankynnyksen mahdollisuuden kohtaamiseen; juttelemme arkisista asioista ja tutustumme uusiin ihmisiin, luomme ystävyyssuhteita ja saamme vertaistukea avoimessa ja turvallisessa toimintaympäristössä.
Oulu vastaanottokeskus

Tule mukaan monikulttuuriseen naistoimintaamme!

Kaikkia toimintaryhmiä ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset.

Toimintaryhmissä kohtaavat oululaiset maahanmuuttajanaiset ja vapaaehtoistyötä tekevät naiset. Luomme yhdessä yhteisöllisyyttä, jossa jokainen voi olla mukana rohkeasti omana itsenään ja jakaa omaa osaamistaan.

Naisten iltatee ma klo 16-19
Kädentaidot ti klo 17-19
Suomi-äidit ke klo 10-12
Läksykahvila pe klo 14-16

Matalan kynnyksen asiakasohjaus- ja neuvontapalvelut naisille

Autamme asiakaslähtöisesti viranomaisavun ulkopuolella esiintyvissä kotoutumisen haasteissa. Tarjoamme yksilöllistä tukea, ohjausta ja neuvontaa:

• arkisiin ja mieltä painaviin asioihin
  • koulutusmahdollisuuksiin
  • työllistymismahdollisuuksiin
  • lähiseudun palveluissa ja virastoissa asioimiseen.

Toimintamme on maksutonta ja sitä järjestetään pääasiassa arkipäivisin.

Ohjaus-ja neuvonta avoinna ma ja ke klo 14-16, tai ajanvarauksella.